About

Ik ben Martijn Lentz. Getypeerd als creatief, een ontdekker, een doorzetter.  Ik ben niet bang om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Mijn twee levensdoelen zijn om bewust waarde te leveren voor mijzelf en anderen, en om iedere dag iets nieuws te leren.

Versie 2

Productmanager Financiering @ KvK

Bij de Kamer van Koophandel ben ik verantwoordelijk voor alle voorlichting en informatie over geldzaken en financiering voor ondernemers. Ik zorg voor een heldere propositie gebaseerd op de behoefte van ondernemers en de organisatiestrategie. Vanuit mijn rol als Productmanager Financiering overzie ik +/- 200 contentpagina’s, publicaties video’s, scans en tools over dit onderwerp. Ik sta bekend als expert op het gebied van ondernemingsfinanciering en wordt gevraagd voor (beleids)advies, onderzoek en presentaties.

Continu verbeteren

Vanuit een Agile-, Design Thinking-, Lean Startup- & Growth Hacking-mindset doe ik kwalitatief en kwantitatief onderzoek en krijg ik dagelijks meer inzicht in de behoefte van ondernemers en hoe ons aanbod daar op aansluit. Met een wetenschappelijke basis in Organisatiewetenschappen, ben ik in staat om de persoonlijke kant te zien in het ‘harde’ rationeel-economische bedrijfsleven.

Speciaalbiertje, reizen, volleybal

In mijn eigen tijd zorg ik goed voor mij en mijn vrienden met lekker eten en bijpassend speciaalbiertje. Ik maak graag een (ietwat schunnige) woordgrap. En ik ontdek graag delen van de wereld, in het bijzonder Zuid-Amerika. Ook sla ik graag een balletje als King of the (volleybal)Court.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s