Vrijdag 29 september: Dit gebeurt er vandaag tijdens Startup Fest Europe en de Amsterdam Capital Week

Startup Fest Europe is gisteren grandioos afgesloten. De Amsterdam Capital Week gaat nog een dagje door en dit is wat er op het programma staat. Via mijn blog op www.martijnlentz.nl houd ik bij wat er gebeurt.

Venture Vibes

Kajsa Ollongren en Constantijn van Oranje openen de eerste vier Amsterdam Venture Studios op het Amsterdam Science Park, de VU Campus, AMC-AHTI en de Amstelcampus en bieden zo nog meer  ruimte aan innovatieve academische startups in Amsterdam. #ACW17 Event

Leapfunder Roundtable Sessions

Leapfunder brengt angels en startups uit het hele land samen gedurende deze speciale Capital Week Round Table sessions. #ACW17 Event

Crosswise Works

Crosswise Works organiseert een Access to Finance Workshop in samenwerking met EY, waarbij  experts van Stichting Doen, OnePlanetCrowd, Rabobank en RVO uitleg geven over diverse financieringsinstrumenten. #ACW17 Event

Big Metropool investor Tour Limo

Pitchen in een Limo, wie wil dat nou niet! Tijdens dit matchmaking evenement, krijgen startup ondernemers de kans om een “Limousine Pitch” te houden voor een aantal investeerders en te sparren over hun business ideeën terwijl ze worden rondgereden door de gehele metropool regio Amsterdam.  #ACW17 Event

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s