Dinsdag 26 september: Dit gebeurt er vandaag tijdensStartup Fest Europe en de Amsterdam Capital Week

Via mijn blog op www.martijnlentz.nl houd ik bij wat er gebeurt. Dit staat er vandaag op het programma:

Fintech Vortex

Hoe kan onze wereld veiliger worden met Fintech, cyber security,  regtech, insurtech en IoT? Holland FinTech organiseert een dag die in het teken staat van Fintech en Security genaamd FinTech Vortex. #SFE17 Event

Digital Health & Medtech

Tivoli Utrecht staat volledig in het teken van onze gezondheid. Wat kunnen startups en scaleups doen om de zorg te verbeteren en te zorgen dat het betaalbaar blijft? Partners: Stichting Digitalezorg.nl, StartupUtrecht, Philips, Rabobank, Deloitte, Ministry of Health. #SFE17 Event

The Future of High Tech

The Future of High Tech ‘Towards a Smarter Industry’ vindt plaats in Twente. Gedurende dit eendaagse event komen de slimste koppen bij elkaar in opkomende technologieen en ondernemerschap. Oa. Amazon Web Services Hackaton. Partners: Novel-T, Amazon Web Services, Ministy of Defence, EY, KPN, Thales, Trumpf – Axoom, Demcon, High-Tech Gründerfonds. #SFE17 Event

Impact Startup Fest

De Caballerofabriek in Den Haag spat uit zijn voegen tijdens Impact Startup Fest waar startups, investeerders, internationale organisaties, ontwikkelaars en corporates  elkaar vinden om wereldwijde problemen aan te pakken. Partners: Gemeente Den Haag, ImpactCity. #SFE17 Event

Angel Island

Angel Island brengt startups en investeerders op een disruptieve manier bij elkaar zonder de standaard pitches en investeerdersmeetings. #ACW17 Event

Startup Drinks

De dinsdag wordt afgesloten met Startup Drinks om nog even na te praten over wat er vandaag allemaal is gebeurd. #SFE17 Event

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s